06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Na het 2 daagse programma laat jij moeiteloos je sigaretten liggen.
Niet omdat je niet mág roken maar omdat je behoefte er niet meer is.

WANNEER KAN IK HET BESTE STOPPEN MET ROKEN? 

Het lijkt nooit een goed moment om te stoppen…. want je bewustzijn vind uitstellen bijzonder prettig omdat het denkt  en redeneert vanuit angst. Het zal dus elke gelegenheid aangrijpen om te bedenken waarom je beter (nu nog niet) kunt stoppen. Maar…..

lees verder....

..omdat je bewustzijn, je ego vanuit angst handelt en redeneert wil het je graag laten geloven dat je iets gaat missen, dat een tevreden roker geen onruststoker is, dat je dik wordt van het stoppen met roken, en dat het moeilijk zal zijn en zwaar…en meer van dit soort argumenten die beslist niet waar zijn. je zult merken in de hypnose sessies dat ik mij niet richt op het motiveren en aanleren van allerlei vaardigheden om te stoppen. Je zult van mij ook nergens preken tegenkomen dat het slecht is, ongezond en duur, dat het libido verlagend is en stinkt en dat u een slecht voorbeeld voor uw (klein)kinderen bent. Dat zijn dingen die jij zelf allemaal allang weet en als deze preken / argumenten geholpen zouden hebben, was je al gestopt toch? Stoppen met roken door hypnose werkt namelijk heel anders. Waar ik mij op richt is het veranderen van jouw persoonlijke redenen en overtuigingen om te roken. Als je je persoonlijke redenen niet meer als vaststaande feiten beschouwd zul je ook geen behoefte meer hebben om te roken. Je wordt als het ware ge-ont hypnotiseert van je eigen overtuigingen. Al jouw persoonlijke redenen en overtuigingen zijn opgeslagen in je onderbewuste. Zowel bewust als onbewust. Dat is bij iedereen zo, geen mens uitgezonderd. Hypnose is de sleutel om bij  je onderbewustzijn te komen en blijvende veranderingen te bewerkstelligen. en dat kan altijd en overal… Dus het goeie moment om te stoppen met roken? is NU. Maak direct een afspraak, en honderd keer sneller dan je denkt ben je een blije niet roker. 

PRAKTISCHE TIPS TER VOORBEREIDING

1. De belangrijkste tip die ik jou kan geven is om zeker te weten dat jijzélf degene bent die wil stoppen.
Als je namelijk gaat stoppen omdat anderen dat vinden dan zal zelfs een gouden pil jouw niet helpen….

 

2. Ga NIET ……..

Lees verder.....

alvast proberen van te voren minder te roken om te wennen aan het idee of zo ! Jouw onderbewuste raakt hier van in de war, en zal alles uit de kast trekken om dit proces een halt toe te roepen. De kans bestaat dat je in paniek raakt, de afspraak annuleert en alle voornemens ten goede..je blijft roken. Wacht svp tot de hypnose sessie zelf, hier in de praktijk, waarin jouw onderbewuste opnieuw geïnstrueerd wordt, afgestemd op je persoonlijke situatie. Pas dán zal je merken hoe moeiteloos het stoppen met roken eigenlijk gaat. 3.Ga NIET, ik herhaal, NIET uw omgeving voorbereiden / vertellen dat je gaat stoppen! Waarom niet? Omdat je omgeving een enorme druk op je kan uitoefenen, en de omgeving gaat er nog vanuit dat stoppen met roken moeilijk is, zwaar, vervelend..etc. Je ervaart juist door de hypnose het tegenovergestelde! Je bent gewoon een niet roker geworden. Je bemerkt dat het (dit keer) helemaal niet zo moeilijk is. Maar ongemerkt trekt jouw omgeving je dus naar “zwaarte” toe, en voor je het weet zit je mee te doen met hen, en ga je het ineens hartstikke moeilijk hebben. En….Je licht je omgeving toch ook niet in als je gestopt bent met zuivelproducten of vlees te nemen? Of dat je je bed anders hebt neergezet omdat dat lekkerder slaapt?  Rare vergelijking misschien, maar ik wil hiermee aangeven dat het stoppen met roken niet zo groot gemaakt hoeft te worden als dat we onszelf massaal wijsgemaakt hebben. (over hypnose gesproken!) 4.Lees het boek: “Maria onder Hypnose”, geschreven door Richard Bach eens. Het is een prettig geschreven roman waarin de werking van hypnose in verhaalvorm uitgelegd wordt. 5. Je zou mensen die gestopt zijn met roken door hypnose (lees de  recensies ) kunnen vragen naar hun bevindingen. 6. Mocht je niet zeker weten of je onder hypnose te brengen bent, boek dan eerst een proefconsult hypnose.
 

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT? 

lees verder...

Het  programma bestaat uit 2 dagen hypnose & coaching. In deze 2 daagse zit álles wat je nodig hebt om een blije niet roker te worden. 

De dagen waarop het stoppen met roken door hypnose & coaching programma geboekt kan worden zijn:

maandag en dinsdag

woensdag en donderdag

 

**Tegen een meerprijs van 50 euro per persoon kan het programma op eenvrijdag & zaterdag geboekt worden.

**Tegen een meerprijs van 75 euro per persoon is het mogelijk om het gehele programma op een zaterdag & zondag te boeken.

 

De beide coachingsdagen beginnen om  10.00 en eindigen om 16.00 uur. Na deze 2 daagse krijg je ook  nog een maand lang élke dag persoonlijke coaching.(digitaal)

Wanneer je/jullie je opgegeven hebben krijg je meer details en informatie over de inhoud van het  programma.

 

De prijs van deze intensieve 2 daagse en een maand lang persoonlijke coaching is 475 euro p.p.reis en verblijfkosten niet meegerekend.

 

Naast dat je elke dag om en nabij een tientje bespaard,, krijg je veel meer terug dan die ongeveer 900 euro per kwartaal.Rust, lucht, vrijheid, gezondheid, en geen gezeur meer van je omgeving 🙂

 

Niets zo fijn als opgelucht zijn!

Kom je van ver, dan is een mini vakantie (van 2 of meer dagen) in het prachtige Drenthe van harte aan te bevelen.
Vaak helpt het wanneer je veranderingen wenst om uit je eigen omgeving te zijn.
Je doorbreekt je gewoontepatroon en maakt het jezelf makkelijker.
Deze mini vakantie is dus ook sterk aan te bevelen als je in de buurt woont. 

 

Deze stoppen met roken door hypnose 2 daagse kun je met (maximaal) 2 mensen tegelijk volgen. Dus stop samen met je partner, een familielid,  collega, vriend(in) en maak er een leuke vakantie van.
geniet vast van de voorpret door te kijken op www.ruinen.nl of op www.dwingeloonatuurlijk.nl

Ik kan je vrijblijvend adviseren over de verschillende verblijfplaatsen hier.
Hotel, B&B, camping etc..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoppen met roken door hypnose? 

Maak een afspraak!

praktijk.yryda@gmail.com

Let op: Op geen enkele wijze ben ik een vervanging voor je (huis) arts. Mijn praktijk is ondersteunend en aanvullend op de reguliere zorg. Ook kan mag en wil ik geen diagnoses stellen, dat is de taak van artsen, en ik bemoei mij op geen enkele wijze met de medicijnen die door je behandelend (huis)arts of specialist voorgeschreven zijn.

Veel (huis)artsen en specialisten staan open voor samenwerking zodat jij als client er het meeste baat bij hebt.