06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Afspraken omtrent consulten en cursussen 

 

Voor alle consulten geldt:


Δ Boek je een afspraak, dan reserveer ik die tijd voor jou. Daarvoor vraag ik een vergoeding. Je kunt ter bevestiging van je afspraak het bedrag overmaken. Je krijgt via de mail een factuur toegestuurd via factuursturen.nl

Δ  Afmelden kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak daarna wordt de afspraak in rekening gebracht evenals als niet nagekomen afspraken. Als je een afspraak maakt ga je hiermee akkoord.

Δ Handig om te weten is, dat als het verkeer meezit en je bent veel te vroeg, ik meestal nog niet beschikbaar ben. Neem daarom even de tijd voor jezelf tot de afgesproken tijd. 

Δ De consulten: ‘helderziende waarnemingen‘ (reading) en ‘contact met overleden dierbaren‘ worden  opgenomen (audio)
Dit gebeurt zowel met “live” consulten als de “online” consulten.
Na het consult wordt deze naar je toegestuurd via mail of We Transfer.

Je hoeft hierdoor tijdens het consult geen aantekeningen te maken.

Δ Alle contact tussen personen en de energetisch therapeut  (Petra Lucia Kalsbeek) vindt plaats op een strikt persoonlijke basis en wordt dit niet ter vervanging van bestaande gezondheidszorg (artsen, psychologen, psychiaters, paramedici etc.) geboden.

Informatie mag niet zonder voorafgaande toestemming van Petra Lucia Kalsbeek aan derden worden overlegd of verteld.

Interpretatie en opvolging van acties door personen zijn geheel voor eigen verantwoording en risico van deze personen, en waart Petra Lucia Kalsbeek vrij van iedere vorm van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.

Δ Mochten er verder voor de consulten nog bijzondere of extra voorbereidingen nodig zijn, dan krijg je na het boeken van je afspraak via mail hier (tijdig) bericht over.

Voor alle cursussen en workshops geldt:

Δ Boek je een cursus of workshop, dan reserveer ik die plaats voor jou. Je kunt ter bevestiging van je inschrijving het bedrag overmaken. 

Δ De bedragen zijn inclusief:
-syllabus /  werkboek
-materialen die nodig zijn
-doorlopend koffie/thee en lekkers.
-Verse soep bij de lunch.
(lunchpakket mag je zelf meenemen)

Δ Afmelden van deelname van een cursus of workshop kan kosteloos tot 1 week voor de startdatum. Bij afmelden vanaf een week tot de aanvang vindt geen restitutie van betaling plaats. Als je je aanmeld voor een cursus of workshop  ga je hiermee akkoord.

Betalingen:
Je krijgt van mij via mail de factuur namens factuursturen.nl toegestuurd.
Daardoor heb je de mogelijkheid om te betalen met:

* Ideal
* QR code
* handmatig overmaken