06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Stoppen met roken door hypnose

Niets zo fijn als opgelucht zijn!

Praktische tips ter voorbereiding:

1. De belangrijkste tip die ik jou kan geven is om zeker te weten dat jijzélf degene bent die wil stoppen.
Als je namelijk gaat stoppen omdat anderen dat vinden dan zal zelfs een gouden pil jouw niet helpen. 

2.Ga NIET alvast proberen van te voren minder te roken om te wennen aan het idee of zo ! Jouw onderbewuste raakt hier van in de war, en zal alles uit de kast trekken om dit proces een halt toe te roepen. De kans bestaat dat je in paniek raakt, de afspraak annuleert en alle voornemens ten goede..je blijft roken.

Wacht svp tot de hypnose sessie zelf, hier in de praktijk, waarin jouw onderbewuste opnieuw geïnstrueerd wordt, afgestemd op je persoonlijke situatie. Pas dán zal je merken hoe moeiteloos het stoppen met roken eigenlijk gaat.

3.Ga NIET, ik herhaal, NIET uw omgeving voorbereiden / vertellen dat je gaat stoppen!

Waarom niet?

Omdat je omgeving een enorme druk op je kan uitoefenen, en de omgeving gaat er nog vanuit dat stoppen met roken moeilijk is, zwaar, vervelend..etc.

Je ervaart juist door de hypnose het tegenovergestelde! Je bent gewoon een niet roker geworden. Je bemerkt dat het (dit keer) helemaal niet zo moeilijk is. Maar ongemerkt trekt jouw omgeving je dus naar “zwaarte” toe, en voor je het weet zit je mee te doen met hen, en ga je het ineens hartstikke moeilijk hebben.

En….Je licht je omgeving toch ook niet in als je gestopt bent met zuivelproducten of vlees te nemen? Of dat je je bed anders hebt neergezet omdat dat lekkerder slaapt? 

Rare vergelijking misschien, maar ik wil hiermee aangeven dat het stoppen met roken niet zo groot gemaakt hoeft te worden als dat we onszelf massaal wijsgemaakt hebben. (over hypnose gesproken!)

4.Lees het boek: “Maria onder Hypnose”, geschreven door Richard Bach eens.

Het is een prettig geschreven roman waarin de werking van hypnose in verhaalvorm uitgelegd wordt.

5. Je zou mensen die gestopt zijn met roken door hypnose (lees de  recensies ) kunnen vragen naar hun bevindingen.

6. Mocht je niet zeker weten of je onder hypnose te brengen bent, boek dan eerst een proefconsult hypnose.

succes story afvallen