06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

 

Ik sta open om
wonderen
te ontvangen!

Hallo lezer / bezoeker van mijn website.

Ik wil mij graag alvast digitaal voorstellen, maar hoop dat we binnenkort live kennis met elkaar kunnen maken. 
Mijn naam is Petra Lucia Kalsbeek, en sinds 6 jaar woonachtig in Ruinen. 
Al sinds ik geboren ben (1961) sta ik in contact met andere dimensies / werelden.

Net als iedereen trouwens.Ik ben echter dit contact nooit kwijtgeraakt.
Ik noem de energie uit de geestelijke wereld ook wel: Engelen, Spirituele gidsen, of  Lichtwezens.

Deze (engelen) energie kan je niet met je hoofd vertalen of uitleggen.
Die kun je alleen maar voelen.
Hun Kracht van onvoorwaardelijke Liefde, de zuiverheid, zachtheid en compassie, de energie van mededogen is bijzonder heilzaam.

Ik zie mijzelf als een “dominee zonder geloof” (zie het verhaal hieronder hoe ik aan deze naam gekomen ben) en geef boodschappen met inzichten door via geïnspireerde channeling (geestelijk contact) met de engelen en van dierbaren die zijn overleden. 
Met als DOEL dat jij je goed gaat voelen op alle fronten, je leven gaat leiden zoals je dat graag wilt tussen alle “verplichtingen, wetten en regels” waar we in het dagelijkse leven in onze maatschappij mee te dealen hebben. 
We geven jouw instrumenten en inzichten waardoor je opnieuw kunt ontdekken wie je bent en wat je wilt. Wat zijn jouw persoonlijke zielslessen en welke doelen heb je jezelf gesteld voordat je op aarde kwam?

Weet dat er niks aan je gerepareerd hoeft te worden, als zijnde dat je niet goed genoeg zou zijn! Of dat je eerst aan jezelf moet werken..
Dikke onzin!
Jij bent juist dé Lichtkracht die er op wacht om door jouzelf ontdekt te worden!
Waar je behoefte aan hebt zijn handvaten, inzichten en iemand die je leert hoe je je lichtkracht laat schijnen zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

 

Dominee zonder geloof:

Als 9 jarig kind zat ik op een prachtige zonnige dag na een klein fietstochtje even uit te rusten op een (boeren) hek. De schapen en koeien graasden tijdloos in het land om mij heen.
Groen gras, prachtige blauwe lucht met witte wolken, vogels die druk aan het zingen waren en de zon die zo heerlijk scheen….
Ik voelde me zeer geïnspireerd en vertelde vol vuur aan de dieren over de engelen en dat we verbonden zijn met werelden die we niet kunnen zien maar wel altijd voelen. Ik weet niet hoe lang ik daar heb staan orakelen, maar wat ik vanaf dat moment heel duidelijk wist is: ik wil dominee worden!
Maar ik was verder niet kerks opgevoed dus wist (en weet) daar niet zoveel van af. Om dat probleem op te lossen had ik in al mijn 9 jarige wijsheid besloten om dan gewoon een dominee zonder geloof te worden 🙂

 

Hartelijke Groeten,
Petra Lucia
 

Praktijk.yryda@gmail.com
tel: 06 21 97 98 20