06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Zelf contact leren maken met de engelen en jouw spirituele gidsen?

 

Na deze intensieve cursus kun je deelnemen aan spirituele beurzen als liefdevolle boodschapper van de Lichtwerelden, of dit in je eigen praktijk gaan doen.

Wanneer jij van binnenuit het verlangen voelt om bewust te leren een spreekbuis van de onbaatzuchtige Liefde, de engelen te worden, dan weet je dat je er klaar voor bent.

Het communiceren met de engelen en jouw persoonlijke spirituele gidsen kun je voor een groot deel leren door veel te oefenen.

Maar…. er zit ook een deel bij dat mentaal niet te leren is… 

lees verder....

en dat is een blind vertrouwen  opbouwen. Vertrouwen in jezelf, je eigen kunnen, vertrouwen op de engelen en vertrouwen dat je de juiste antwoorden en inzichten doorkrijgt.

Het vertrouwen leer je onder andere door te doen. Je oefent daarom ook in een veilige omgeving, en als het nodig is krijg je ter ondersteuning een hypnose sessie waarin je je beperkende overtuigingen op dit gebied makkelijk los kunt laten.

Zie deze cursus als een spannend avontuur waarin je zelf onder begeleiding ontdekt hoe jij samen met je gidsen een liefdevol wederzijds contact en communicatie opbouwt.

Er zijn mensen die dat het liefst via een kaartlegging doen, via healing, tekeningen (laten) maken, automatisch schrijven, of via het werken met bloemen. Ook verbaal channelen is een krachtige methode.

Wat past bij jouw? Van welke methode wordt je het meest blij en raak je het diepst geïnspireerd? Wat gaat jou heel makkelijk af? Wat werkt niet voor jou en kun je dus loslaten? 

 

 

Praktisch:

De basiscursus bestaat uit 4 dagdelen van elk ongeveer 3 uur waarin theorie en praktijk onderling afgewisseld worden.
eenmaal per 10 dagen is er een cursusdag. (dag en tijd doen we in overleg)
Tussendoor krijg je huiswerk mee.
Jouw investering in deze basiscursus is: 575,- (all in)
Je krijgt een syllabus, er staat doorlopend koffie/thee met lekkers klaar, en er is voldoende materiaal aanwezig (tarotkaartensets, pendels, etc) om te oefenen.

Optioneel....

Na het basisdeel is het belangrijk om het in de praktijk te brengen en dit doe je door te oefenen en te oefenen.Door te oefenen zal veel van wat je geleerd hebt zich herhalen en verdiepen. 

Uit ervaring weet ik dat zelf thuis oefenen zonder een stok achter de deur, zonder verdere begeleiding er na een aantal keren bij in schiet. Dat is zonde want daarmee doe je je hele cursus een beetje teniet.

Het optionele deel bestaat  uit 12 extra oefenlessen, welke  2 maal per maand gegeven worden. (dit kan zelfs gedeeltelijk online) Deze lessen duren een uur. Je kunt bijvoorbeeld iemand meenemen en daar een engelenreading voor doen, ik leer je dan nog dieper hoe je een reading doet.Jouw investering in deze oefenlessen is 375,- 

 

Waar wordt de cursus gegeven?

Praktijk Yryda
Hinkenkamp 34
7963 DA Ruinen

Optionele gedeelte: zowel in de praktijk als online.

Emanuel / Pat Roodegast

 

Wil je je opgeven voor deze prachtige cursus?
klik dan HIER.