06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

 

Leer zélf boodschappen
en inzichten van de engelen
door te geven.

Zelf contact leren maken met de engelen en jouw spirituele gidsen?

 

Geef jezelf deze privé cursus cadeau.

Het is een geschenk voor het leven.

 

Je kunt per direct beginnen.

 

Wanneer jij van binnenuit het verlangen voelt om
bewust te leren een spreekbuis van
de onbaatzuchtige Liefde, de engelen te worden,
dan weet je dat je er klaar voor bent.

 

Het communiceren met de engelen en jouw persoonlijke spirituele gidsen kun je voor een groot deel leren door veel te oefenen.

Maar…. er zit ook een deel bij dat mentaal niet te leren is… 

lees verder....

VERTROUWEN !

Vertrouwen opbouwen.Vertrouwen in jezelf, je eigen kunnen,Vertrouwen op de engelenVertrouwen dat je de juiste antwoorden en inzichten doorkrijgt.

Het vertrouwen leer je onder andere door te doen. Je oefent daarom ook in een veilige omgeving, en als het nodig is krijg je ter ondersteuning een hypnose sessie waarin je je beperkende overtuigingen op dit gebied makkelijk los kunt laten.

En de cursus gaat niet alleen over contact leren maken, maar ook over jezelf.Zelfliefde is een zeer belangrijk onderdeel van het goed leren (durven) doorgeven van krachtige boodschappen.De delen die je nog afwijst in jezelf gaan je in de weg zitten.Dus werken aan jezelf behoort ook bij het avontuur. Beperkende overtuigingen loslaten en er opbouwende overtuigingen voor in de plaats te zetten.

Beslist geen zware therapieën, maar wel je zielewonden genezen, van lang lang lang geleden of recent, dat maakt niet uit.Jezelf vergeven, houden van jezelf….5 woorden waar je je een leven lang mee bezig kunt houden.

De kracht en inzichten van de engelen maken dat jij jezelf omarmt en erkend als een Lichtwezen. En zo bouw je weer een groot vertrouwen op die zo waardevol en noodzakelijk is voor een zuiver en helder contact met de Lichtwerelden.

Er zijn verschillende vormen die je kunt gebruiken om de boodschappen te vertalen. Er zijn mensen die dat het liefst via een kaartlegging doen, via healing, tekeningen (laten) maken, automatisch schrijven, of via het werken met bloemen. Ook verbaal channelen is een krachtige methode.

Wat past bij jouw? Van welke methode wordt je het meest blij en raak je het diepst geïnspireerd? Wat gaat jou heel makkelijk af? Wat werkt niet voor jou en kun je dus loslaten? 

Zie deze cursus als een spannend avontuur waarin je zelf onder begeleiding ontdekt hoe jij samen met je gidsen een liefdevol wederzijds contact en communicatie opbouwt.

 

 

Praktisch:

De cursus wordt in principe 1 op 1 gegeven. Wil je dit echter graag met iemand samen doen (zodat je thuis ook samen kunt oefenen) dan is dat mogelijk.

De basiscursus bestaat uit 4 dagdelen van elk ongeveer 3 uur waarin theorie en praktijk onderling afgewisseld worden.
Ongeveer eenmaal per 10 dagen is er een cursusdag. (dag en tijd doen we in overleg)
Tussendoor krijg je huiswerk mee.

Volg je deze cursus echter met z’n 2-en, dan bestaat deze cursus uit 4 dagdelen van elk ongeveer 4 uur.

Jouw investering in deze basiscursus is:  775,-  als je hem alleen volgt.
Doe je deze cursus met z’n 2-en dan is de prijs 675,- per persoon.
Je krijgt een syllabus, er staat doorlopend koffie/thee/fris met lekkers klaar, en er is voldoende materiaal aanwezig (tarotkaartensets, pendels, etc) om te oefenen.

Ik begeleid je / jullie vanuit jarenlange praktijkervaring zeer zorgvuldig samen met de engelen, waarbij zuiverheid, respect, en humor belangrijke elementen zijn.

Betalen in 3 maandelijkse termijnen is na overleg altijd mogelijk.

Zodra je / jullie je opgegeven hebt, wordt er een datum en tijd afgesproken op korte termijn zodat we vrijwel direct kunnen starten. 

Door de maatregelen van de overheid werd ik ook creatief uitgedaagd 🙂
We kunnen nog steeds snel starten maar het 1e deel (kennismaken, je/jullie wensen, uitleggen, stukje persoonlijke reading, huiswerk meegeven etc) dat kan prima online. 
Zodra het 14 januari 2022 is geweest kunnen we fysiek de volgende afspraak maken. (ik ga er vanuit dat de regels dan weer wat soepeler worden)

Optioneel....

Na het basisdeel is het belangrijk om het in de praktijk te brengen en dit doe je door te oefenen en te oefenen.Door te oefenen zal veel van wat je geleerd hebt zich herhalen en verdiepen. 

Uit ervaring weet ik dat zelf thuis oefenen zonder een stok achter de deur, zonder verdere begeleiding er na een aantal keren bij in schiet. Dat is zonde want daarmee doe je je hele cursus een beetje teniet.

Het optionele deel bestaat  uit 12 extra oefenlessen, welke  2 maal per maand gegeven worden. (dit kan zelfs gedeeltelijk online) Deze lessen duren een uur. Je kunt bijvoorbeeld iemand(en) meenemen en daar een engelenreading voor doen, ik leer je dan nog dieper hoe je een reading doet en zal je opbouwende informatie geven. Jouw investering in deze oefenlessen is 475,-  als je deze alleen volgt.Jullie investering in deze oefenlessen is 375,- als jullie deze met z’n 2-en volgen. 

 

Waar wordt de cursus gegeven?

Praktijk Yryda
Hinkenkamp 34
7963 DA Ruinen

Het optionele gedeelte: zowel in de praktijk als online.

Wil je je opgeven voor deze prachtige cursus?
klik dan HIER.

 

Wist je, dat je na het volgen van deze cursus op spirituele beurzen kunt gaan staan om daar zelf de liefdevolle boodschappen en inzichten van de engelen door te geven?