06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Behandel traject
in de alternatieve pijnpoli

 

Het behandeltraject,
hoe gaat dat in zijn werk? 

Het behandeltraject bestaat zo wie zo uit 1 of meerdere consulten met magnetiseren en daarnaast worden er als dat jouw behandeling ten goede komt sessies met “accesbars” of “hypnose” ingezet. Dit uiteraard altijd in goed overleg en vrijblijvend.

Het is nooit precies aan te geven hoelang een behandeltraject duurt of uit hoeveel behandelingen deze bestaan. Maar zou het traject alleen uit magnetiseren bestaan (wat vaak meer dan voldoende is) dan zijn het rond de 7 tot 9 behandelingen. (en soms maar 2 behandelingen en een andere keer 13)
Komen er andere sessies bij (accessbars of hypnose) dan zijn dat meestal 1 – 3 behandelingen extra.

Ook werk ik vaak met
Bachbloesem remedies,
Etherische olien en
Schussler celzouten. 

Ik verkoop deze producten (nog) niet zelf, en zal ze dus vrijblijvend adviseren.

Dit geldt echter niet voor de BACHREMEDIES.
Deze kan ik zelf voor u samenstellen.
De persoonlijk op maat gemaakte mix (maximaal 4 remedies) kost 15 euro per flesje. (ecl. verzendkosten indien nodig)

 

Wat erg belangrijk is om te weten:

* Ná het eerste consult met magnetiseren móet je iets ervaren hebben.
Dat hoeft nog niet het gewenste resultaat te zijn, het gebeurt zelfs dat de klachten eerst verergeren omdat je lichaam bezig is om oude energie af te voeren en de nieuwe energie te integreren. Dat is misschien niet altijd even prettig,(het duurt trouwens maar een dag)  maar geloof me, als jou lichaam de energie en de kracht heeft om dit te doen dan weet je ook dat de kans op herstel groot is.
En nadat het lichaam een nieuw evenwicht gevonden heeft voel je je al stukken beter, en hebt minder pijn.

Ook als je in de week het eerste consult nul noppes nada ervaren hebt, dan is het alleen maar leuk voor mijn portemonnee om door te gaan. Mooi niet doen dus.

 

 

Het eerste consult:

Het eerste consult duurt langer dan de vervolg consulten omdat er ook een intake plaats vind. Deze intake is nodig om een goed beeld van de klachten te krijgen en wat je er al aan gedaan hebt, wat de artsen erover gezegd hebben etc.

Ook maak ik in het eerste consult een tekening van je aura, met daarbij de uitleg hoe ik de dingen op dat moment energetisch waarneem.

Het eerste consult bestaat dus uit een intakegesprek, het maken van de auratekening en de behandeling met magnetiseren.
Bij elkaar duurt dit ongeveer 1 tot 1,5 uur.

De vervolgconsulten met magnetiseren duren ongeveer een half uur tot 3 kwartier.

Mocht er een andere sessie nodig zijn binnen het behandelplan (zoals accessbars, hypnose of een diepe ontspanningssessie bijvoorbeeld) dan wordt dit als een extra  c.q apart consult beschouwd en valt qua tijdsduur (en kosten) niet onder “vervolgconsult”