06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Helende themadag met engelen.

 

zondag 10 november 2019

 

Thema van deze dag is: LOSLATEN.

Je kunt zowel gedachtes als situaties los willen laten. 

Deze themadagen met de engelen kenmerken zich door hun specifieke persoonlijke aanpak naar jou toe met betrekking tot het thema. 
Ze vertalen wat ze bij jou aan energie op zielsniveau waarnemen. 
Waardoor je heel veel leert over jezelf, via inzichten en handvaten die je mee krijgt. Jouw uniekheid wordt benadrukt.
Elk aspect wat ze jouw willen meegeven wordt je gegeven vanuit de wezenlijke voelbare Liefde.
nooit en te nimmer zullen ze met het vingertje wijzen of zeggen dat je iets niet goed doet! NOOIT!

Hoe ziet in grote lijnen een helende thema dag eruit?

Ik kan geen exacte dagindeling geven omdat ik op het moment van de dag graag mee wil gaan met de energie die zich aandient en welke energie er nodig is. Wel kan ik je vertellen dat onderstaande onderdelen redelijk vaste ingrediënten zijn :

 

 • Channelen over het thema van die dag. Dat channelen gebeurt de ene keer via de engel die we moeder Aarde noemen, de andere keren via Aartsengelen, Lichtwezens van Kracht en Liefde uit de Lichtwerelden, de Pleiaden.
  Overeenkomstige kenmerk van al deze energien: jou helpen om de helende kracht in jezelf te ervaren en te  gebruiken op een manier die helemaal persoonlijk bij je past. je eigen uniekheid weer omarmen!

 

 • Vragen stellen. Er wordt een soort van “vragenuur” ingelast waarbij je persoonlijke vragen met betrekking tot dat thema kunt stellen.

 

 • Meditatie.  De ene keer zal er een moment van rust met alleen maar muziek zijn, de andere keer is het een doelbewuste geleide meditatie.

 

 • Oefeningen. Je gaat met je mede cursisten die dag zelf ook aan de slag om te oefenen met het thema als uitgangspunt. Alle oefeningen zijn prima te doen en altijd praktisch onderbouwd. Het is belangrijk dat je ook na deze themadag er thuis mee aan de gang kunt.

 

 • Healing ontvangen en geven. Je zult, afgestemd op het thema elkaar een healing geven. Deze healing gebeurt altijd met de diepe afstemming op de engelen energie. Je wordt stap voor stap begeleid door het healingproces, dus voorkennis is absoluut niet nodig. De engelen en andere lichtwezens zijn voelbaar aanwezig op deze helende themadagen. De uitwerking is dan ook bijzonder krachtig. De engelenenergie brengt je op het diepste niveau weer in contact met jezelf, met wie je werkelijk bent.

 

 • Humor. Wist je dat lachen de meest krachtige vorm van gronden is? Dat lachen je volledig laat ervaren hoe het voelt in het “hier en nu te zijn” En Humor is een van de meest diep helende energievormen die wij ons kunnen voorstellen. 
  De thema’s mogen dan af en toe “zwaar” zijn, omdat ze op zielsniveau nog niet genezen zijn, het wil niet zeggen dat we dan in de energie van zwaarte moeten duiken. Juist niet! Humor wil niet zeggen respectloos naar de klacht(en) toe, humor wil zeggen: ik ben zowel de klacht als de oplossing. 

 

 • Pauzes en Lunch 🙂 Ik zorg de hele dag door voor koffie/thee en lekkers. Ook de soep is geregeld tijdens de lunch. Maar jullie mogen je eigen lunchpakket meenemen. Er is een koelkast, gasfornuis en oven aanwezig. De lunchpauze duurt ongeveer 1-1,5 uur.

 

Aanvullende informatie:

 

Waar wordt de themadag gegeven?

De helende engelendagen worden gegeven bij mij in de praktijk.
adres: Hinkenkamp 34, 7963 DA Ruinen

 

Van hoe laat tot hoe laat? 

 van 10.00 – 15.00 uur. Welkom vanaf kwart voor 10. 
Let op: er is soms uitloop mogelijk. 

 

Hoeveel personen kunnen zich opgeven?

Minimaal 4 en maximaal 10.
Opgeven is echt nodig!
Mail : praktijk.yryda@gmail.com
Telefonisch, Whats app, Sms, Messenger : 06 21 97 98 20

 

Wat zijn de kosten van deze dag all in? 

De kosten voor deze dag zijn 50 euro per persoon all in.
Betalen in gedeeltes is altijd mogelijk na overleg.