06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Even voorstellen

Hallo,

Mijn naam is Petra Lucia Kalsbeek, woonachtig in Ruinen,
en al sinds jaar en dag bezig met spiritualiteit en energetische geneeskunde.

Als kind was het voor mij al heel gewoon om kleuren om mensen te zien, van te voren te weten wat ze gingen zeggen, overleden mensen zien, en een intens contact met engelen te hebben.
Ieder mensenkind wordt geboren met deze talenten, maar gaandeweg neemt het leven hier op aarde zoveel ruimte en aandacht in beslag dat de intuïtieve vermogens op de achtergrond raken, en zelfs verdwenen lijken te zijn.

Ik durf mij na dik 20 jaar in het vak te zitten wel een ervaringsdeskundige te noemen op het gebied van energetische geneeskunde.

En nee, ik kan echt niet elke kwaal genezen, of alle mensen die ernstig ziek zijn beter maken, maar kan een (huis)arts dat wel?

De mens, dus zowel jij als ik en ieder ander heeft een zelfgenezend vermogen, een lichaamsbewustzijn en wijsheid.
Door middel van energiewerk krijgt het zelfgenezend vermogen weer een oppepper om flink aan de slag te gaan met als gevolg dat je klachten grotendeels verdwijnen.

Het werken met energie is eigenlijk werken met de energie van de natuur. Wij zijn onderdeel van deze natuur en daarom voelt de energie ook zo vertrouwd voor het lichaam met als gevolg dat stagnaties en blokkades “vanzelf” verdwijnen.

Vaak geef je jezelf al een healing door wanneer je je niet prettig voelt, of moe een wandeling te maken, of in elk geval naar buiten te gaan.

Soms ben je echter om welke reden dan ook even zo ver uit balans dat je voor de zelfhealing hulp van buitenaf nodig hebt. Dan is de alternatieve pijnpoli een goede plek waar je terecht kunt 🙂

In onze maatschappij is even rust en de tijd nemen om te herstellen “not done”
Met een flinke hoofdpijn ga je niet een paar uur de stilte en rust opzoeken, nee, je neemt een pijnstiller.
Een knie dat je waarschuwt en vraagt om even pas op de plaats te maken, daar leren we (via reclame) dat we daar niet naar moeten luisteren, maar smeer er een zalfachtige pijnstiller op en hoppa! je kunt weer door..
Dat lijkt aan de buitenkant, op korte termijn ideaal.

Echter, achter de schermen raakt je lichaam uitgeput en overbelast. En dan beginnen de klachten of erger: ze worden chronisch.

Je systeem is overbelast, uitgeblust, in de war gebracht en jij moet ineens dag in dag uit dealen met het feit dat pijnstillers of andere medicijnen niet meer goed helpen of zeer vervelende bijwerkingen geven.

Mijn expertise is dat ik achter de schermen (in je aura, je energiesysteem) aan het werk ben om die schade te repareren.

Ik praat hier over medicijnen / de pijnstillers die vallen onder de zelfhulpmiddelen, deze zijn vrij verkrijgbaar!

Let op:
Ik heb het niet over de medicijnen die je voorgeschreven worden door je behandelend arts. Dat is mijn vakgebied niet, en ik doe daar op geen enkele wijze een uitspraak over noch heb ik daar commentaar op. 

 

 Ik heb echt het mooiste beroep van de wereld!

Naast het inzetten en leren gebruiken van mijn talenten heb ik vele HBO studies gevolgd ( met diploma’s) om mijn vak nog meer kracht, wijsheid en inzicht te geven.

Zo heb ik de opleidingen:
*Medische- en psychosociale basiskennis 
*Engelen therapeut (de kracht van boodschappen doorgeven)
*Energetische geneeskunde
*Hypnose therapie
*Quantum Touch
*Reiki 1,2 en 3
*Accessbars
*Orthomoleculair voedingsdeskundige.

gevolgd en nog een aantal studies die ik gewoon interessant vond om te volgen.
Leren is echt leuk en ik denk dat ik dat mijn hele leven lang zal blijven doen 🙂

 

Het schilderij is gemaakt door Theresia Rook, de beste engelen teacher ever!

De wijze tekst op het schilderij is afkomstig uit het prachtige boekje van Pat Roodegast / Judith Stanton.
Emmanuels boek 1