Wat ga je allemaal ervaren met de engelen?

In het engelenweekend ga je kennis maken en werken met de aartsengelen Michaël, Raphaël, Gabriël, en Uriël.
De aartsengelen komen allemaal uit de dimensie van onbaatzuchtige Liefde.
Elke engel heeft zijn/haar eigen energie, kwaliteiten en talenten.

Iedere engel zal jou een persoonlijke boodschap geven. De boodschap die je krijgt is altijd motiverend, ondersteunend en inzichtgevend.
En tijdens de algemene channeling zul je nog meer inzicht en wijsheid ontvangen.

Doordat de engelenenergie zo krachtig aanwezig is, zul je vanzelf ervaren dat oude energieën die je niet meer nodig hebt (en dus niet meer bij je passen) wordt losgelaten. Opluchting en Lichtheid voelen is altijd een teken dat je losgelaten hebt. 

Je gaat in het engelenweekend ook zelf bewust persoonlijk contact maken met de engelen. Ik leer je hoe je hun energie kunt voelen en vertalen.
Je gaat ook ontdekken op welke manier de engelen met jouw kunnen communiceren. Zo leer je zelf boodschappen van Liefde te ontvangen.

Wat er nog meer aan bod komt: Meditaties, zelf onder begeleiding een engelenhealing geven en ontvangen, loslaten, je weer verbonden voelen met wie jij werkelijk bent. Je zit weer in de flow, je straalt, en alles wat eerst moeizaam ging verloopt nu vloeiend.

De genezende kracht van de engelen voelt als de thuisplek van jouw Ziel. Je ervaart dat je werkelijk geliefd en welkom bent.Dit “welkom thuis” zul je ook ervaren in de engelen weekenden.

De rode draad die door het hele weekend loopt is plezier, humor en vreugde!
Je gaat namelijk je eigen Lichtheid weer ontdekken. Je verborgen zintuigen weer tot leven roepen.

Geen therapie weekend maar een viering van jou die zich weer verbonden voelt met Je Hogere Zelf, je Innerlijk wezen, de Engelenkracht waar je mee geboren bent.

 

Praktijk Yryda voor reading en healing

 

Programma Engelenweekend:

Het programma van een Engelenweekend omvat zes blokken, waarvan 1 blok optioneel is. Omdat de engelen de blokken leiden, kunnen we hier alleen in grote lijnen omschrijven wat we gaan doen en wat er gaat gebeuren. Soms is er even iets nodig dat niet in het programma staat. In een engelenweekend bouwen we een krachtveld op in de kleine wereld van Hippago.


vrijdag

17.00 – 18.00 uur aankomst in Elim.
18.30 uur: warm eten (vegetarisch)
20.00 – 22.00 uur: blok 1 kennismaking

zaterdag
9.00 uur: ontbijt

10.00 – 12.00 uur: blok 2 aartsengel Michaël
13.00 uur: lunch en daarna siësta
15.00 – 17.00 uur: blok 3 aartsengel Rafaël
daarna vrije tijd
18.30 uur: warm eten (vegetarisch)
20.00 – 21.30 uur: blok 4 (optioneel): healing van paarden, ook op afstand

zondag
9.00 uur: ontbijt

10.00 – 12.00 uur: blok 5 aartsengel Gabriël
13.00 uur: lunch
14.00 – 16.00 uur: blok 6 aartsengel Uriël
daarna klaarmaken voor vertrek en afscheid nemen.

 

 

Overige Praktische informatie:

Het engelenweekend wordt gehouden op
Logeerboerderij Hippago (www.hippago.nl)

Martin Vlaanderen & Stasia Cramer
Langewijk 170
7916 VG Elim
e-mail: hippago@gmail.com

 

Slapen en eten tijdens een Engelenweekend:

De deelnemers van een Engelenweekend hebben een pipowagen tot hun beschikking of ze slapen in onze Studio. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. We hebben voor 5 personen een eigen accommodatie. Hier wordt enkel geslapen. Eten doen we in de kantine: lekker én vegetarisch. In het kantinegebouw zijn ook twee douches en twee toiletten voor de groep.
Een weekend begint op de eerste dag om 17.00 uur en eindigt op de laatste dag om 17.00 uur. Op de dag van aankomst wordt warm gegeten rond 18.30 uur. Op de dag van vertrek is er geen warme maaltijd.

 

De kosten van een Engelenweekend:

In 2021 is er een engelen weekend op:

vrijdag 06 t/m zondag 08 augustus

Een weekend kost € 349,00 per persoon wanneer je met 2 personen komt, die in dezelfde accommodatie slapen. Kom je alleen, dan is er een toeslag van € 50,00 en betaal je € 399,00.
Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en warm eten, slapen in een opgemaakt bed in een pipowagen of Studio, handdoeken en washandjes, programma, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

 

Annuleringsregeling:

Wanneer een Engelenweekend van onze kant of van overheidswege (denk aan coronamaatregelen) niet doorgaat, ontvang je het reeds betaalde bedrag volledig terug. Bij afmelding van jezelf tussen vier weken en één week voor het begin van de boekingsperiode wordt 50% van de kosten teruggestort. Als je binnen een week voor het begin van de boekingsperiode afzegt vindt er geen restitutie plaats.

geef je svp op via onderstaande link: