06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Behandeltraject

(Chronische) pijnbestrijding

 

De combinatie van aurahealing, aurareading en hypnose  is bijzonder krachtig gebleken op het gebied van pijnbestrijding.

 

Mensen die last hebben van chronische pijnen (of het nu bot, weefsel of zenuwpijn betreft) zullen enorm opgelucht en blij zijn dat er iets aan te doen is.

In de meeste gevallen verdwijnt na dit traject van chronische pijnbestrijding de pijn volledig en in overige gevallen is de pijn zó draaglijk geworden dat de kwaliteit van leven sterk verbeterd is.

Pijn bestrijden heeft geen zin indien je alleen maar het symptoom bestrijdt.
Dat is als het rode lampje op het dashboard van je auto vervangen en dan hopen dat de klacht daarmee verholpen is.

Pijn heeft naast haar lichamelijk component  ALTIJD een geestelijk aspect.
Voor blijvend resultaat moet je beide behandelen.

 

 

Wat kan ik voor je doen met betrekking tot de pijn? 

Bij pijn zijn meerdere factoren betrokken.
Geest en Lichaam behandel ik beide omdat ze intens samenwerken. Samen spelen ze namelijk een sterke rol in het veroorzaken van pijn.

De consulten ten behoeve van pijnbehandeling is iets wat zorgvuldig opgebouwd wordt. In het begin zullen de consulten met Aurahealing kortdurend zijn. (30 minuten) Het lichaam moet anders veel te veel en te hard werken om de “oude energie” af te voeren en de “nieuwe energie” te integreren.
Gaat dit te snel dan kan ik je op een briefje geven dat je met meer pijn de deur uitgaat dan dat je gekomen bent.
En dat kan nimmer de bedoeling zijn.

Bij het consult Aurareading maak ik een persoonlijke auratekening van je aura (energieveld die je om je heen hebt) Ik leg je volledig uit wat ik in je aura zie en wat dat betekent. Ook krijg ik van mijn engelgidsen belangrijke informatie voor je door. Vaak gebeurt het dat tijdens een aura reading de oorsprong (wanneer begonnen je klachten?) besproken wordt. Dat zorgt voor inzicht en inzicht geeft rust omdat je begrijpt hoe het ontstaan is.
Ook als je zelf heel duidelijk weet hoe je aan je (chronische) pijnklachten komt is het boeiend om te vernemen wat de gidsen hierover nog kunnen aanvullen voor jou persoonlijk. Want zoals je weet werk ik holistisch en energetisch. En alle fysieke klachten hebben ook een persoonlijk verhaal / boodschap.

Wanneer je merkt dat jouw lichaam voorzichtig aan goed reageert op de behandelingen met aurahealing, gaan we daarnaast ook de hypnose inzetten.

De Hypnose sessies zijn gericht om onder andere het zenuwstelsel weer in balans te brengen, zodat het niet zo overdreven gaat reageren op “niks”
Ook je immuunsysteem krijgt dezelfde boodschap mee.
Daarnaast leer ik je om zelfhypnose toe te passen en je handen als een verdovende handschoen te gebruiken. Zo kun je ook na dit traject zelf je pijn dragelijker maken.

De hypnose sessies hebben niks met hocus spocus te maken, maar alles met een zeer diepe ontspanning, en in deze diepe ontspanning krijgt je onderbewuste nieuwe informatie / instructies. Dat is nodig want 96 % van ons doen en laten wordt geregeerd vanuit ons onderbewuste.
Je krijgt daarnaast ook een MP3 mee naar huis (of een CD als dat de voorkeur heeft) zodat je ook thuis de hypnose sessies zo vaak kunt herhalen als je wilt.
Je krijgt zo langzamerhand weer rust en ruimte voor andere dingen, de pijn speelt geen alles overheersende rol meer in je leven.

Accessbars is dé tovenaar op gebied van opruimen en loslaten.
Zeer weldadig, en je voelt je werkelijk na die tijd weer ” als nieuw”
Accessbars zorgt ervoor dat je veel makkelijker “vanzelf” blokkades en gewoontes loslaat.
Accessbars verdiept de sessies met aurahealing en hypnose.

 

Hoe is het traject opgebouwd ?  

Het gehele behandeltraject bestaat uit 3 maanden, en is als volgt opgebouwd:

1e maand:
–  Intakegesprek + behandeling
– 1 sessie met auratekening en aurareading.
– 2 behandelingen met aurahealing.(kort)


2e maand:

-1 hypnose sessie (volledig consult 1 uur)
-2 aurahealing behandelingen (volledige behandeling, 1 uur)

3e maand:
– 1 hypnose sessie. (volledig consult, 1 uur)
– 1 aurahealing sessie. (volledige behandeling 1 uur)
– 1 sessie met Accessbars (volledige behandeling 1 uur)
– geluidsbestand (MP3 of CD) voor thuis met ontspannende hypnose sessie.

 

wat zijn de kosten?

De data van alle tien de behandelingen worden in onderling overleg bepaald.
De prijs van het volledige traject is: 935,-
Betaal je het gehele traject ineens dan krijg je een korting van 50 euro, oftewel de MP3 sessie voor thuis is dan gratis.
Je betaald dan 885,-

Mocht het zo zijn dat je na de eerste behandeling totaal niks merkt, geen verbetering, geen verslechtering, dan is dit traject toch niet het juiste en heeft het geen zin om door te gaan en beëindigen we het traject. Je betaald pas na de 1e sessie (intake en aurahealing)
Dus je kunt het gerust veilig proberen!

 

 

Let op: Op geen enkele wijze ben ik een vervanging voor je (huis) arts.
Mijn praktijk is ondersteunend en aanvullend op de reguliere zorg.
Ook kan mag en wil ik geen diagnoses stellen, dat is de taak van artsen, en ik bemoei mij op geen enkele wijze met de medicijnen die door je behandelend (huis)arts of specialist voorgeschreven zijn.
Ik heb wel kennis van deze medicijnen doordat ik medische basiskennis en psychosociale basiskennis (HBO) volgens de eisen van CPION/Plato heb gevolgd.

Veel (huis)artsen en specialisten staan open voor samenwerking zodat jij als client er het meeste baat bij hebt.

 

witregels